Productions

web bannerWELCOME TO THE SIXTIES

Welcome To The Sixties is een veelzijdige sing-a-long voorstelling waarbij het publiek wordt meegenomen in een reis door de jaren zestig en al meezingend geniet van een zinderende performance van de voltallige cast en live band 57th Street. Swingende arrangementen van onder anderen James Brown, David Bowie en Leslie Gore passeren de revue, maar ook de grote hits van The Beatles en The Rolling Stones komen aan bod. Uiteraard blijft legende Frank Sinatra niet achterwege en worden zijn hits op unieke wijze weer tot leven gebracht op het podium. Afwisselend met de cast en band nemen wij je mee terug in de tijd van de flower power, de hippies, de happenings en de provo’s. Welcome To The Sixties belooft een sensationele avond te worden, vol opzwepende showmuziek, krachtige zang, opvallende kostuums en energieke dansstukken.

Kings of Gospel PosterKings of Gospel

Nothing but Gospel music! Nederland is een theatervoorstelling rijker en niet zomaar één. Kings of Gospel is een eerbetoon aan misschien wel het meest diepgaande muziekgenre die wij kennen: Gospelmuziek. Een swingende en toch ontroerende show met muzikale hoogtepunten. Vanaf de katoenvelden van de zuidelijke staten van de Verenigde Staten van Amerika tot aan de recente pophitlijsten; Gospel vind je overal terug. De krachtige boodschap en meeslepende melodieën bereikten ons al eerder door legendes als Mahalia Jackson, Elvis Presley, Sam Cooke en Jackie Wilson. Vandaag de dag krijgen we de hedendaagse interpretatie mee van artiesten als Beyoncé, John Legend, Kanye West en Alicia Keys. In de voorstelling Kings Of Gospel word je, met een muzikale verhaallijn, herinnerd aan de traditionele Gospel en de Gospel Classics. Je wordt voorgesteld aan de hedendaagse Gospel en de bekendste hits worden omgebouwd tot inspirerende Gospelversies.

The Kings

Vier internationale vocalisten die hun strepen hebben verdiend in de Gospelmuziek, nemen het publiek aan de hand in deze reis. Begeleid door een voltallige band en écht Gospelkoor bereikt het kippenvel-gevoel zelfs het achterste balkon.